Sztárok

Esküvőre készül Harry herceg és amerikai barátnője, Meghan Markle

Saját testvére szerint Meghan Markle szégyent hoz a királyi családra, mindez azonban nemigen zavarja Harry herceget. A People magazin már az eljegyzésükről közölt cikket.

Pedig nem is olyan régen derült ki, hogy Meghan Markle és Harry herceg találkozgatnak. A család, egészen pontosan az amerikai színésznő féltestvére úgy értesült, hogy az első randevú öt hónapja volt, a People magazinból pedig az derül ki: a pár két hónapja együtt van. Az egyik persze nem zárja ki a másikat, de bármelyiket is vesszük alapul, meglepő, hogy máris esküvőről beszélnek. 

Mielőtt máris rátérnénk ennek a részletezésére, itt egy gyors összefoglaló arról, mit is érdemes tudni Harry herceg amerikai barátnőjéről. 

  • A Briliáns elmék című amerikai vígjátéksorozat egyik szereplője Meghan Markle, de feltűnt a Castle és a 90120 egy-egy részében is, valamint mozifilmekben is kapott már kisebb szerepeket, pl. a Borzalmas főnökök-ben.
  • Saját lifestyle oldala van, a “The Tig”, itt ételekről, utazásról, divatról és szépségtippekről olvashatunk. (Hogy miért ez az oldala neve, az egy szövevényes történet egy borról, de ezt most nem fejtjük ki, mert nem olyan fontos.)
  • A humanitárius munkát fontosnak tartja, akárcsak Harry herceg.

     

  • Los Angelesben nőtt fel, édesapja világosító volt két tévénél is, így Meghan gyerekkorában betekinthetett a kulisszák mögé, és már akkor érdekelte a tévézés. 
  • Elvált, a volt férje Trevor Engelson filmproducer, akivel 2011-ben a híres jamaicai vízesésnél házasodtak össze. Két évvel később mentek szét, az okokról egyikük sem beszélt. 

Szóval akkor térjünk vissza ahhoz, hogy Harry herceg kész megnősülni. A People magazin egy ismerős információira alapozza a történetet, és beszámolójuk szerint Károly herceg már találkozott a fia választottjával. 

Esküvőre készül Harry herceg és amerikai barátnője, Meghan Markle

Abban mi is biztosak vagyunk, hogy Harry hercegnek lesz esküvője, most már csak az a kérdés, mikor kit vesz el, és miért gondolja a külföldi sajtó ebből a két banánból, amit Markle posztolt, hogy ez a kapcsolat a herceggel rohamléptekben halad az oltár felé:

Sleep tight xx

Meghan Markle (@meghanmarkle) által közzétett fénykép,

Ha még olvasnál Harry hercegről: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top