Sztárok

Gyász: elhunyt Keresztes Ildikó édesapja

Tragikus hirtelenséggel vesztette el édesapját Keresztes Ildikó. A temetésen már túl vannak, de a gyásznak még bőven nincs vége.

Keresztes Ildikó telefonon kapta a szörnyű hírt, hogy az édesapja elhunyt. “82 évesen voltak apróbb bajai, de alapvetően rendben volt az egészsége. Ezért is bénított le a halálhíre” – mondta a Bestnek a Star Academy zsűritagja.

Ildikó még kölyök volt, amikor a szülei elváltak. Nagyon közel állt hozzá az apukája, miközben őt az édesanyja, valamint az anyai nagyapja nevelte. “Sok mindenben hasonlítok apura. Ő is pont olyan konok és makacs volt, mint én” – magyarázza, és hozzáteszi, hogy csak most jött rá igazán, hogy milyen fontos a lehető legtöbb időt tölteni a szeretteinkkel. “A halál rádöbbentett, hogy mi fontos igazán az életben. Mi nem lelkiztünk soha, és ma már tudom, hogy gyakrabban kellett volna mondanom neki, hogy szeretem. Több időt kellett volna vele töltenem, mert én is elkövettem azt a hibát, hogy a munkámat mindig az első helyre tettem” – mondta az énekesnő, aki a november 29-i koncertjét az apja emlékének ajánlja.

További részletek az eheti Best magazinban!

Gyász: Keresztes Ildikó elvesztette az édesapját

Olvass még Keresztes Ildikóról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top