Sztárok

Hajas László exével jött össze Zsidró Tamás

Nagyon rég volt már, hogy együtt voltak Dobó Katával, aki egy ideje Zsidró Tamással jár. Hajas László kertelés nélkül elmondja a véleményét exe és legjobb barátja románcáról.

Szeptember végén még azt nyilatkozta Dobó Kata, hogy “nem halhatok bele a szakításba”, egy héttel később pedig visszaköszönt a Best magazin címlapjáról, miután megírták, hogy egymásba szerettek Zsidró Tamással.

A színésznő még tavaly decemberben, egy év után szakított Anger Zsolttal, és utána amennyi időt csak tudott, a lányával töltött. “Úgy érzem, most mindenem megvan, amire csak vágytam, és egyelőre nem gondolok arra, hogy bővüljön a mi kis kettősünk Szofival – nyilatkozta nyár elején. –  Persze nem akarok egyedül megöregedni, de jelenleg nincs napirenden az ismerkedés.”

Hajas László exével jött össze Zsidró Tamás

A világ azóta fordult néhányat, Kata párja jelenleg Zsidró Tamás mesterfodrász, akit évtizedes barátság fűz  Hajas Lászlóhoz, aki még a házassága előtt élt együtt a nála 19 évvel fiatalabb Dobó Katával. Hajasnak egyébként Zsidró számolt be arról, hogy együtt vannak. “Bevallom őszintén, nagyon meglepett, amikor elárulta… – mondja Hajas. – Furcsán fogadtam elsőre, de nem azért, mert Kata a párom volt. Szó sincs féltékenységről vagy irigységről, csak furcsálltam… Aztán láttam, hogy boldog és mosolyog, és ez a legfontosabb.” Hajas hozzátette: várja már, hogy csináljanak valami közös programot, illetve megjegyezte, hogy szerinte Dobó és Zsidró személyisége és humora hasonló, és biztos benne, hogy megtalálják a közös hangot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top