Sztárok

Balázs Klári és Korda György óriási tettet visznek végbe

Balázs Klári és Korda György az átlagnál jobb életet élnek, de tisztában vannak az emberek nem túl jó anyagi helyzetével is. Éppen ezért titokban segítenek a kasszánál pénztárcájukban keresgélő időseknek.

Balázs Klári és Korda György szívesen segítenek, ahol tudnak. Volt példa arra is, hogy egy idős hölgy vérnyomásmérőjét fizették ki egy törökbálinti gyógyszertárban. A néni másnap a pénztárosnőt kérdezgette, ki tett vele jót, mire nagy nehezen kiszedte belőle a választ. A nyugdíjasnak annyira jól esett ez, hogy az önkormányzathoz szaladt, hogy mindenkinek tudtára adhassa a Korda házaspár kedvességét. Így bekerültek a helyi újságba is – írja a Bors. “Amikor a boltban állunk a pénztárnál, és előttünk egy kisnyugdíjas keresgél a pénztárcájában, láthatóan nem tudja kifizetni a számlát, akkor csak összenézünk Gyurival, és amelyikünk közelebb áll a pénztárosnőhöz, odasúgja: számolja a miénkhez” – mesélte Balázs Klári, akit Csupó Gábor filmjében dublőr helyettesít.

 

Balázs Klári sokszor segíti anyagilag a kisnyugdíjasokat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top