Sztárok

Liptai Claudia: Zokogtam egyedül a szállodai szobában

A kislányával, Gesztesi Pankával való kapcsolatáról mesélt Liptai Claudia. Azt mondja, hogy Panka nemrégiben egy rém egyszerű kívánságával képes volt őt megríkatni.

Már nincs sok hátra, hamarosan megszületik Liptai Claudia kisfia. Akárcsak Panka születése, úgy a fiú is sok mindent megváltoztathat.

A műsorvezető elmondta, hogy lánya születése után ügyelnie kellett, hogy ne telepedjen túlságosan rá, később pedig féltette, hogy a szülei miatt ne érjék őt hátrányok. Azóta viszont rájött, hogy Panka hamar kiigazodik az embereken, és gyorsan felismeri, ha valaki esetleg csak a szülei miatt barátkozik vele. Claudia hozzátette, hogy Panka nagyon korán megteremtette a saját kis életét, neki pedig lassan rá kellett jönnie, hogy egyre kevésbé van rá szüksége. “Most tavasszal elkísértem Portugáliába egy külföldi aerobikversenyre. Ő a kis barátaival akart aludni, én meg zokogtam egyedül a szállodai szobában. Megértettem, hogy egyre kevésbé lesz rám szüksége. És azt is, hogy ez így van jól” – mesélte Liptai Claudia a Nők Lapja legújabb számában.

Liptai Claudia: Zokogtam egyedül a szállodai szobában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top