Sztárok

Bréking: orgia a Való Világban

Soroljuk a neveket: VV Soma, VV Mici, VV Krisztián, VV Evelin. Mindenkinek jó volt az éjszakája.

Az orgia főnév. Egyik átvitt értelmű jelentése féktelen szexuális kicsapongás. Ennek nyomán a Való Világ falai közt történteket bőven nevezhetjük orgiának, mivel a hálószobában egyszerre két ágyon is maszatoltak.

1-es pálya: VV Soma és VV Evelin

Az ő történetük sem ma kezdődött, noha kétségtelen, hogy az utóbbi másfél hétben VV Krisztián és VV Mici bimbózó testi kapcsolatára vetült több figyelem, de róluk majd később. A közcímben említett két villalakó időrendi szempontból valahogy így mélyült el egymásban:

Mondhatnánk, hogy az ő viszonyukba kódolva volt a behatolás, és lám, itt van:

2-es pálya: VV Mici és VV Krisztián végre célba ért

Először is megmutatjuk, hogy anno miként fejezte ki örömét VV Krisztián:

Krisztián akkor rázta így a kezét, amikor VV Mici és VV Evelin egymásnak estek.
Krisztián akkor rázta így a kezét, amikor VV Mici és VV Evelin egymásnak estek.

A hatvani csajozópápa hosszasan cserkészte magát VV Mici kegyeibe, rajongóik már tobzódtak, hogy mikor lesz végre nemcsak petting vagy orál, hanem olyasfajta szex, amit Krisztián már beígért, amikor azt mondta, hogy “meg lették volna b*szva kint. Keményen.” Hogy ez mennyire kemény, azt döntse el a néző: 

Vajon az a keményebb, amikor csak a tenyerét/kezét/ujját használja?

Bréking: orgia a Való Világban

Hétfőn már lamentáltunk azon, hogy mintha VV Krisztián még egyszer sem csókolta volna meg VV Micit, és most, hogy viszonyuk oda ért, ahova való, már megint nem láttunk csókot, azaz a videó alapján tegnap ügyesen szavaztak olvasóink:

Bréking: orgia a Való Világban

Innentől kéz a kézben?

Azt majd meglátjuk. Tudjuk, hogy VV Krisztián és Mici könnyen kezeli a testiséget, VV Soma és VV Evelin jövője viszont képlékeny. Vasárnap VV Evelin lett a Való Világ 8 kiválasztottja, és ha mennie kell, hát ott véget érhet ez a szívszaggató szerelem –  különösen, ha az eddigi Való Világok tendenciáit vesszük figyelembe, mert azokra jellemző, hogy a benti viszonyok nagy része kint csak rövid ideig él meg, és viszlát.

Szavazz egyet, ha már itt vagy:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top