Sztárok

Stohl Luca rosszul van magától

Stohl András lányaként gyerekkorától megszokta, milyen az, amikor reflektorfényben él valaki, milyen az, amikor az újságokban szerepel. Most viszont kiderült, hogy Luca, bár képernyőn van, rosszul van magától.

Sokan úgy fogalmaztak, hogy Erdélyi Mónikát fiatalabbra cserélték, amikor kiderült, hogy a FEM3 új műsorvezetőket szerződtet, és Stohl Luca az egyikük. Bár az édesapja korábban próbálta távol tartani őt a színháztól és a televíziózástól, később már csak azt tanácsolta, legyen laza. Stohl Luca ezt még nem tudja, mennyire sikerült neki. 

“Gyűlölöm visszanézni magam. Tehát színházban is, de a tévében meg még rosszabb, tehát rosszul vagyok a hangomtól, rosszul vagyok attól, ahogy gesztikulálok, ahogy beszélek… borzasztó. Tehát én, én ezt annyira nem szeretem, viszont hát nyilván anyukám is néz, barátaim is néztek, és kiderült, hogy egy csomó ismerős nézi ezt a műsort, és nézte már előttem is, és ők meg nagyon helyesek, és mindenki azt mondja, hogy olyan természetes vagyok” – meséli a Red Carpetnak adott interjúban Stohl Luca

Stohl Luca rosszul van magától

Luca már egy jó ideje új fejezetet nyitott életében. Arra törekszik, hogy akár a képernyőről, akár a színpadról legyen szó, az igazi Stohl Lucát lássák, és saját munkájával és teljesítményével azonosítsák

“A munkát tolom előre, és nyilván a magánéletet, a páromat nem véletlen nem mutatom be, és nem megyünk úgy együtt olyan helyekre, ahol túl sok olyan szempár figyelne ránk, akiket nem szeretnénk. (…) Nyilván apa kivédhetetlen téma, mert ő van. De ezt is szeretném most már, hogy tényleg essünk túl ezeken az első körökön, hogy na és milyen Stohl András lányaként az élet… Most már itt vagyok én, aki dolgozom, négy éve táncosként, két hete műsorvezetőként, úgyhogy igenis, most már erről szeretnék beszélni.”

A részletek a mai Red Carpet adásból derülnek ki.

Stohl Luca rosszul van magától

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top