Sztárok

Kucsera Gábor: a drogügyemet én mondom el a fiamnak

Egy ország előtt járatta le magát Kucsera Gábor, amikor kiderült, hogy drogozott, és ezért a versenyzéstől is eltiltották. Mindebből azonban felállt, és le a kalappal, hogy újra bele mer vágni az edzésekbe.

A Red Carpet műsorában kendőzetlen őszinteséggel beszélt Kucsera Gábor élete legnagyobb ballépéséről. Az egykori olimpikon a Drágám, add az életed forgatásán érezte újra, hogy még mindig megvan benne az erő a bizonyításhoz, és bár elkezdett edzeni, még semmi sem biztos.

Kucsera Gábor: a drogügyemet én mondom el a fiamnak

A kétszeres világbajnok kajakozót tavaly nyáron, egy vb-válogató után ellenőrizték, és a vizeletében drogfogyasztás nyomaira utaló származékokat találtak. A bíróság 4 évre tiltotta el a versenyzéstől, épp a riói olimpiai előtt egy évvel. Ez Kucsera karrierjének végét jelentette, hiszen utána egyébként is vissza akart vonulni. A sportoló sokáig az utcára sem ment ki. Gábortól nagyon sokan elfordultak, ujjal mutogattak rá, Magyarországnak szerzett sikerei pedig egyik napról a másikra a feledés homályába vesztek. De van valami, ami ezeknél sokkal jobban bántja.

“A fiam, hogyha majd felnő évek múlva, akkor ezt olvasni fogja, én ezt már elhatároztam, hogy ezt én szeretném majd neki elmondani, szóval ne máshonnan tudja meg. Én szeretnék vele leülni és elbeszélgetni, hogy egyszer hibáztam életemben” – mondta Kucsera, akinek a szupercuki kisfiát sokszor láthattuk már

Kucsera Gábor: a drogügyemet én mondom el a fiamnak

Családja egyébként mindenben támogatja Gábort, és most személyi edzőkkel edz. Ahhoz szeretne esélyt kapni, hogy botlása helyett újra az egykori világ- és Európa-bajnok Kucsiként emlékezzenek rá. A Red Carpetnak készült megható videót megnézheted lentebb:

Még több cikk Kucsera Gáborról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top