Sztárok

Eleredt Kucsera Gábor vére

Nincs mese: ha megvan a licit, akkor a Drágám, add az életed! adásaiban teljesíteni kell a feladatot. Kucsera Gábor nekivágott, majdnem végigért, de egy apró csúszás miatt kiszökött a vére.

És a csúszásnak köszönhetően a feladatot is bukta, amit sajnált gyermekének anyja, Tápai Szabina, sőt a műsorvezető Till Attila is, akiről öt évvel ezelőtt mondjuk el sem képzeltük volna, hogy ő maga képes lenne végigcsinálni a kettővel lentebb látható feladatot, de mióta gyúrni kezdett, benne van a pakliban, hogy képes rá. Most így néz ki:

Jaj, de jóóó!!!! Egy hét Erdély és munka után újra edzhetek!!!!:))))) #maytheforcebewithyou

Till Attila (@tillattila) által közzétett fénykép,

De most térjünk vissza az exkajakosra. Kucsera Gábor két világbajnoki arany, egy világbajnoki ezüst, és három világbajnoki bronzérem birtokosa, így nem is lehet kérdés, hogy a videóban látható mászós feladathoz a fizikuma a majd két évtizednyi aktív sportolás után megvan. Nem is az ereje miatt bukott meg, hanem mert a kesztyűje csúszni kezdett, és ebből kifolyólag néhány kapaszkodással a feladat patent teljesítése előtt lecsúszott a rúdról, majd megmutatta, hogy rendesen bevérzett a tenyere. Hideg víz, jód, viszlát.

A Drágám, add az életed! egyik korábbi adásából megtudtuk, hogy Apáti Bence párja úgy tud sipítani, ahogy senki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top