Sztárok

Felismerhetetlen a Szulejmán Hürreme ezeken a képeken

Mindenkiről készültek olyan régi képek, amelyeken első pillantásra legfeljebb a szem és a fejforma felismerhető. A Szulejmán Hürremeként sem úgy ismertük meg Meryem Üzerlit, mint ahogyan ezeken a képeken látjuk. De a divatfotója sem semmi.

Testvéreivel közös csoportképet posztolt a Szulejmán Hürremeként ismertté vált Meryem Üzerli. Két bátyjával és nővérével közös képén leginkább a tekintete az, amiről felismerjük, talán még a mosolya. (Meg az is segít, hogy Canan Üzerli nemigen hasonlít a színésznőre)

Rá sem ismersz a Szulejmán Hürremére ezen a képen

Meryem Üzerli ritkán mutat családi fotókat, meg úgy egyáltalán, a magánéletérből, még a két bátyja nevét sem lehet kikeresni a neten. Mindez persze a kép értékéből mit sem von le. 

Nem ez az egyetlen olyan fotó, amelyiken nehéz ráismerni a színésznőre. Az egyik neves divatmagazinban készítettek képsorozat kedvéért barna bubifrizurával kicsit Natalie Portmanre emlékeztet.

#tbt❤️ @vogueturkiye ☎️????❤️

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top