Sztárok

Soma Mamagésa csoportos méhtisztítást vezényelt

Tényleg ez történt, ez nem vicc. Soma Mamagésa évek óta csinálja ezt, de most Londonba utazott, ahol csapatban fogtak neki a méhtisztításnak.

Legutóbb ez történt: Soma Mamagésa bejelentette, hogy 50 évesen vállalna még egy gyereket.

Meglepő? Nem az. Meglepődni persze a jelen írás címén sem lehet, mert ha például azt írtuk volna, hogy

  • Soma Mamagésa zoknit stoppolt,

akkor a fejünkhöz kapnánk, hogy az egyik legextrovertáltabb honi előadóművészünk képes volt valami teljesen hétköznapi dolgot tenni. De nem, nem, szó nincs erről, a méhtisztítás nem zoknistoppolás, pedig lehet, hogy ez is pont olyan hétköznapi tevékenység kéne legyen, mint a mosogatás. Már ha egyetértünk Somával.

Érts. Érts. Érts. Érts. Érts. Érts. Érts. Érts.
Érts. Érts. Érts. Érts. Érts. Érts. Érts. Érts.

Na jó, de mi az a méhtisztítás?

Jó kérdés. A választ idézzük magától Soma Mamagésa énekesnőtől: “Kipucolod azokat az energetikai lenyomatokat, amiket azok a férfiak hagytak benned, akikkel valaha szeretkeztél… amikor szeretkezünk, főleg ha van ejakuláció is, akkor nemcsak az anyag maradt ott, hanem annak egy energetikai lenyomata is.”

A tradíció szerint a nők azért tisztítják a méhüket, hogy eltakarítsák ezeket az energetikai lenyomatokat, és hogy ezáltal megmaradjon a teremtő energiájuk. Na jó, de csoportban? Igen, ahogy azt már pár ezer éve tették például a Dél-Amerikában.

Egyszerűsítsük le a dolgot: akit a spiritualitás nem érdekel, és viszolyog a szertartásoktól, az aligha fog csapatban (és magában is) méhet tisztítani, Soma viszont nem viszolyog, sőt anno ő is magának kezdte, és már tizenéve csinálja ezt. Két évvel ezelőtt egyébként pont Londonban döntötte el, hogy ezt biza többedmagával sem ártana végigjátszani, és most megtette. Állítja, ez egy több ezer évre visszanyúló tradíció. Hogy ezt hol olvasta, arról is beszél az interjúban.

Soma Mamagésa azt mondja, hogy a méhtisztítással ciszták és miómák múlnak el – legalábbis nála így történt. Sikersztori.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top