Sztárok

Russell Crowe kivágott egy nőt a hotelszobájából

Partit tartott, és nagyon berágott a szókimondásáról híres-hírhedt Azealia Banksre, akit többek szerint erőszakosan tett ki a buliról. Russell Crowe-nak anno számos balhéja volt – ha bedühödött, hamar megemelte az öklét.

Hétvégén Russell Crowe egy Beverly Hills-i hotelben vett ki szobát, és szombat éjjel tartott egy bulit a barátainak. A vendéglistán szerepelt a Wu-Tang Clan atyja, RZA, aki magával vitte Azealia Banks énekesnőt. Őt, azon túl, hogy tényleg veszettül jó előadó, csípős nyelvéről is ismerik Amerikában. A partin sem hazudtolta meg magát. “Dögunalmasnak ezek a fehér palik” – közölte, majd szóvá tette, hogy Crowe milyen rossz zenéket választ, később pedig megjegyezte, hogy mint valami Tarantino-filmben, úgy kéne lekaszabolni a vendégeket. Bennfentesek szerint Crowe-nak elege lett Banks dumájából, odament hozzá, felkapta, majd kivágta a szobájából.

Crowe vs. Banks

Természetesen minderről Banksnek is megvan a maga variációja. Azt állítja, hogy az ötvenkét éves színész fojtogatta őt, bár az ezzel kapcsolatos posztját már eltávolította a Facebookról. Abban megjegyezte, hogy életében nem aludt olyan rosszul, mint aznap éjjel, és hozzátette, hogy a szobában tartózkodó férfiak hagyták, hogy mindez megtörténhessen. Közeli források viszont állítják, hogy szó nem volt fojtogatásról.

Banks kiadott egy közleményt, melyben azt írja, hogy sokkos állapotban van, és hogy majd akkor beszél az esetről, ha feldolgozza ezt a brutális incidenst.

Crowe sajtósa egyelőre nem reagált a történtekre.

Azealia Banks az eset előtt két nappal, azaz csütörtök reggel a következő képet posztolta a Facebookra.

Megjegyzi, hogy előző este elhagyott egy tasak füvet.

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top