Sztárok

Meglepő dolog derült ki Liptai Claudia szerelméről

Liptai Claudia egy kolléganője távollétének köszönheti, hogy megismerte szerelmét, második születendő gyermekének apját, Pataki Adámot. Íme, a történet:

A szerelmesek közös könyvük, az Édeskettes sajtóbemutatóján árulták el, hogyan is ismerték meg egymást. Ha Borbás Marcsi, a Gasztroangyal műsorvezetője elvállalja, hogy részt vesz egy cukrászeseményen, akkor valószínűleg nem így alakult volna Liptai Claudia élete. Eredetileg ugyanis Borbás Marcsit kérték fel, hogy vegyen részt az országos fagylaltversenyen, de nem ért rá.

“Korábban olvastam, hogy Liptai Claudia cukrásznak tanul, kapóra jött a dolog. Ismertem Claudia menedzserét, és megkeresésemet örömmel fogadták. Soltvadkertre kellett lemenni, és rám hárult a feladat, hogy lefuvarozzam őket. Kíváncsi voltam, mi ennek a sikeres műsorvezetőnek a motivációja, hisz annyian foglalkoznak mostanság cukrászattal. Arra gondoltam, hogy lebeszélem róla, ha nem gondolja komolyan, és szerinte ez csak arról szól, hogy valami cukros krémet keverünk. Igaz, Claudia odafelé még a kocsi hátsó ülésein helyezkedett el, de visszafelé már mellém ült. Az első érintés ekkor esett meg, amikor Claudia nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét – idézi a Blikk Pataki Ádámot. – Mélyen elbeszélgettünk, és kiderült, hogy őt a dekoráció érdekli a leginkább, szeret alkotni. Pozitív hozzáállású tanoncot láttam benne. Így felkínáltam neki a lehetőséget, jöjjön hozzánk gyakorlatra.”

Meglepő dolog derült ki Liptai Claudia szerelméről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top