Sztárok

Hajós András magára írta Friderikusz nevét

Áll a bál Friderikusz Sándor körül, aki nemrég többeket is megsértett egy interjúban. Egy biztos, így még soha senki nem üzent neki, ahogy Hajós Adrás tette a Sztárban sztárban.

Friderikusz Sándor nemrég többeket is megsértett egy interjúban, köztük Hajós Andrást és Tillát is. Bár Hajós András korábban már reagált a dologra a közösségi oldalán, most a Sztárban sztárban is megtette, méghozzá nem is akárhogyan.

Hajós András magára írta Friderikusz nevét

Liptai Claudia egy időre otthagyta a műsor zsűrijét, mert a születendő gyermekére szeretne koncentrálni. A helyére Ábel Anita érkezett, akik félmeztelen férfiak kísértek be a stúdióba, majd a zsűri tagjai is kedveskedtek neki. Bereczki Zoltán és Majka “Clau”, illetve “Anita” feliratú alkalmi tetoválását mutatta meg a kamerának, Hajós András azonban mindenkit meglepett, miután kigombolta az ingét láthatóvá vált, az ő mellére “Sándor” van írva. Miután Tilla megkérdezte, hogy ezt hogyan kell értelmezni, Hajós András csak annyit felelt: értelmezd, ahogy akarod.

Az Ominózus jelenetet megnézheted 12:20-nál az alábbi videóban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top