Sztárok

Másfél milliót visznek haza fejenként a Kicsi Óriások nyertesei

Véget ért a Kicsi Óriások fináléja, amiben kiderült, hogy kik nyerték az egyéni kategóriákat. A győztesek fejenként másfélmillió forintot is hazavihetnek.

Hatalmas show után már az egész ország tudja, kik azok a gyerekek, akik megnyerték a Kicsi Órások című műsor egyes kategóriáit az RTL Klubon. A zsűri – Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid – úgy döntött, hogy az énekesek kategóriáját Peti, a táncosokét Eszti és Zsolti, míg a kis tehetségekét Olívia nyerte meg. Olíviának még párbajoznia kellett a kategóriagyőzelemért, de remek dalválasztása hozzásegítette a győzelemhez.

A műsorban rendhagyó módon a nyitányban együtt állt a színpadon egy közös produkcióval az összes versenyző, nem pontoztak a zsűritagok, és a csapatkapitányok is csak a közönség soraiból szurkoltak a gyerekeknek. A győztesek fejenként másfél millió forintot nyertek, amelyet szüleik a további taníttatásukra fordíthatnak majd.

RTL Klub/Kicsi Óriások
Peti nyerte az énekesek kategóriáját  – Fotó: RTL Klub/Kicsi Óriások
RTL Klub/Kicsi Óriások
Olívia a kis tehetségek kategóriájában lett első – Fotó: RTL Klub/Kicsi Óriások
RTL Klub/Kicsi Óriások
Eszti és Zsolti a táncosok kategóriájában diatalmaskodtak – Fotó: RTL Klub/Kicsi Óriások

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top