nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ezért került intézetbe Kepes András

Ezért került intézetbe Kepes András

Kepes András a legújabb könyve kapcsán elmesélte, miért került gyermekként intézetbe. Ő aztán tudja, milyen érzés kívülállónak lenni, most az olvasókkal is megosztja.
NLCafé
f Ajánlom

 Kepes András a születésnapján mutatta be a nagyközönségnek legújabb, Világkép című könyvét. A különböző kultúrákat bemutató írás Kepes tollából igen hiteles, hiszen ő a saját bőrén tapasztalta meg, milyen érzés bekerülni egy “idegen” világba.

“Sokan nem tudják, de amikor kicsi voltam, a szüleimnek felajánlották, hogy Szíriába mehetnek dolgozni, ám minket a nővéremmel, Pannival “túszként” itthon tartottak. Két évre intézetbe kerültünk, ahol egy életre megtanultam, milyen kívülállónak lenni. Amikor lehetőség nyílt rá, azonnal vittek magukkal minket a szü­leink. Rengeteget költöztünk, így az első nyolc osztályt kilenc iskolában jártam ki. Sosem felejtem el az első napomat az iskolában. Valószínűleg innen ered, hogy a családomon kívül senkihez és semmihez nem tudok kötődni, hiszen a sok vándorlás miatt rengeteg embert veszítettem el” – idézi a Blikk Kepes András szavait.

Ezért került intézetbe Kepes András
Megosztás Facebookon