Sztárok

Itt az új Star Wars-előzetes!

Decemberben mutatják be a mozikban a Zsivány egyes: egy Star Wars-történet című filmet. Ez itt a második, nagyon is részletgazdag beharangozó.

A Disney már augusztusban kiadott egy előzetest a filmről, abban feltűnt Darth Vader is.

A csütörtökön leközölt előzetes viszont más jellegű részleteket mond el a Zsivány egyesről, és jóval borúsabb hangulatú, mint az elődje. A film egyik főszerepében Madd Mikkelsen látható.

Áprilisban írtunk először a Zsivány egyesről, akkor ezt:

“A Rogue One: A Star Wars Story című film számszerűen nem kap helyet a szériában. A történet a harmadik és a negyedik rész közé épül, és annak a lázadó csoportnak a történetét dolgozza fel, akik el akarják lopni a Halálcsillag terveit. A filmet a rendezője, Gareth Edwards realisztikus háborús sztoriként írta le, állítása szerint az eddig látott Star Wars-filmeknél sokkal komorabb, sötétebb hangulatú lesz.

A film magyarul a Zsivány egyes: Egy Star Wars-történet címet kapta, és a jelenlegi premiernaptár szerint december 15-én kerül a magyar mozikba, azaz egy nappal az amerikai bemutató előtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top