Sztárok

Megszállta Magdi anyus a Való Világ 8-at

Éppen párbajra hívás volt, amikor képbe került. VV Zseraldin eldöntötte, hogy kit visz ki magával a stúdióba, ahol a jövőjükért küzdenek a villalakók.

A Való Világ 8-ban innen nézve vicces, belülről nézve nyilván tragikusnak tűnik egy párbajra hívás. Szerda este VV Zseraldinnak kellett döntést hoznia, hogy vasárnap kit visz ki magával, és kivel küzd meg a bennmaradásért. Hosszas, egyes esetekben konzekvensnek tekinthető fejtegetésbe kezdett, és végül VV Micire tette a kendőt.

Megszállta Magdi anyus a Való Világ 8-at

VV Mici nem lepődött meg, innen-onnan visszahallott ezt-azt, áll elébe a vasárnapi menetnek, de csekély félelem van benne. “Örültem, hogy itt vagyok, nagyon szeretem a többieket, bármennyi konfliktusom is volt, meg bármennyire is Magdi anyus vagyok” – mondta. Erős kijelentés ez, úgyhogy megpróbálunk némi párhuzamot vonni a Barátok közt egykor legismertebb karaktere és VV Mici közt.

Magdi anyus vs. VV Mici

Magdi anyus hosszú éveken át bolygatta fel hazánk legnézettebb szappanoperájának mindennapjait. Igazi kotnyeles vénasszony volt, aki mindenbe beleütötte az orrát, aki folyamatosan kihallgatott, kidumált és megsértődött, ha ezzel gyanúsították. VV Mici szintén kotnyeles (egy realityben ez elkerülhetetlen, a VV8 pedig reality), beleüti az orrát mindenbe, kidumál, sőt meg is sértődik, ha kell, VV Zseraldin szerint pedig hátba szúrja a népeket. Erről hosszabban a videóban:

Ezen túl viszont nincs semmiféle hasonlatosság, a Való Világ szereplői ugyanis egyáltalán nem olyan prűdek, mint a házmesterné. Mivel most Miciről van szó, őt emeljük ki az erkölcsi körből. 

Itt a mellét fogdossák: 

Megszállta Magdi anyus a Való Világ 8-at

Itt ő fogdos. És lök:

Megszállta Magdi anyus a Való Világ 8-at

 Itt dörgölőzik:

Megszállta Magdi anyus a Való Világ 8-at

Magdi anyus ilyet sosem tett volna. Távozott a képernyőről, tiszta jelleme űrt hagyott a hazai szappanoperák világában. Vili bácsinak viszont szívesen feltűnik:

Szavazz:

Egyéb információk VV Miciről:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top