nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Harrison Ford majdnem meghalt

Harrison Ford majdnem meghalt

És hatalmas büntetést róttak ki a cégre, amelyik miatt a súlyos baleset érte. Az események egészen a Star Wars hetedik részének 2014-es forgatásához vezetnek, ahol Harrison Ford közel állt ahhoz, hogy akárcsak az általa játszott karakteré (Han Solo), úgy az ő élete is véget érjen.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

2014 nyarán Harrison Ford súlyosan megsérült a Star Wars – Az ébredő Erő című film londoni forgatási helyszínén, mivel rácsukódott a díszlet egyik hidraulikus ajtaja. Ezek után a brit egészségügyi és biztonsági hivatal a munkahelyi egészségi és biztonsági törvények megsértése miatt beperelte a Walt Disney Co. leányvállalataként működő Foodles Production (UK) Ltd.-t.

A londoni bíróság szerdán úgy döntött, hogy a Foodles megsértette az egészségi és biztonsági szabályokat, mert nem tájékoztatta az amerikai színészt a forgatás kockázatairól. “Ha bevonták volna Ford urat az összes megbeszélésbe, akkor legalább felkészült lehetett volna a rá leselkedő veszélyekre” – jegyezte meg a bíró. A tárgyalás egy korábbi meghallgatásán elhangzott, hogy Harrison Ford akár meg is halhatott volna a balesetben. A Foodlest 1,6 millió font bírságra ítélték.

Harrison Ford hazánkban forgatja a Szárnyas fejvadász című filmet. Eszelősen nagyot megy, folyamatosan feltűnik valahol, a sorrend nagyjából ez:

  1. Harrison Ford egy pesti és egy kisoroszi étteremben
  2. Harrison Ford a Velencei-tónál csárdázik
  3. Harrison Ford rendőrökkel fotózkodik

(via MTI)

Megosztás Facebookon