Sztárok

Beteg volt, de ismét színpadra áll Törőcsik Mari

Idén kétszer is kórházi ápolásra szorult a színésznő, de szerencsére felgyógyult. Törőcsik Mari hamarosan Budapestre érkezik, és újra közönség elé áll.

Mutatjuk, hogy 2016-ban milyen sajnálatos dolgok történtek vele:

A nyolcvanéves színésznő augusztus óta szerencsésen felépült, egy ideig külföldön élő lánya is nála volt velemi házában. Törőcsik Marival kapcsolatban olyan kósza hírek is napvilágot láttak, hogy többé nem áll színpadra, de most szerencsére olyan jól érzi magát, hogy két már többször is játszott darabban is láthatja a közönség. “Október 27-én a Galilei élete című darabban játszom, 29-én pedig a Brand című produkcióban láthatnak a nézők – mondta a Borsnak a színésznő. – Hiába a sok kihagyás, a szövegeimet kiválóan tudom, ami persze nagy szó, mert ha újat kell tanulnom, abban a pillanatban a régit kidobom a fejemből, mert nem fér el annyi szöveg benne. Ezt a két darabot bent tartottam, tudtam, hogy még szükség lesz rájuk. A jövő héten utazom fel Budapestre, és játszom, köszönöm jól vagyok!”

A művésznő születésnapi gálaestjéről forgatott dokumentumfilm:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top