Sztárok

Könnyeivel küszködve mesélt Oláh Gergő a gyerekekről

Három gyönyörű gyerek édesapja Oláh Gergő, de nemcsak a vér szerinti gyerekei hétköznapjairól gondoskodott az utóbbi időben, hanem a Kicsi Óriásokból megismert Fenegyerekekről is.

Elcsuklott a hangja, és a könnyeivel küszködött Oláh Gergő, amikor azokról a gyerekekről beszélt, akiknek a csapatkapitánya volt. A Kicsi óriások csapatversenyét a Fenegyerekek, Dorina, Ricsi, Lara és Viki nyerték. A színfalak mögött az énekes meghatódva mondta:

“Ők a jövő legjobbjai, akik nagyszínpadokon fognak állni. Annyira jó érzés, hogy ennek a részese lehettem, hogy segíthettem őket, és eldöntöttem, hogy a jövőben is segíteni fogom az útjukat. Nagyon sokat tanultam az X-Faktorban egykori mentoromtól, Geszti Pétertől, ezeket én is próbáltam átadni a gyerekeknek. Bármennyiszer elvállalnám ezt a csapatkapitányi szerepet, mert meghatározó élménye volt az életemnek.”

Könnyeivel küszködve mesélt Oláh Gergő a gyerekekről

Már a Kicsi Óriások indulásakor viccelődött azzal Oláh Gergő, hogy a saját gyerekei mellé elfért még néhány. “Így is népes a családom, nem bánom, ha még négy lurkóval kiegészül.”

Ahogyan a gyerekekről beszélt, látszik, hogy tényleg egyfajta családtagnak tekintette a kicsiket, ezt lentebb a videóban megnézheted. A Kicsi Óriásoknak azonban nincs még vége, hiszen a most vasárnapi adásban kiderül, kik lesznek az egyes kategóriák – táncosok, énekesek, ovisok – abszolút győztesei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top