Sztárok

Hajdú Péter: Törjön el a keze annak, aki…

A komplett magyar sajtót megjárta, és az összes Vajna Tímea rajongót megrázta az a hír, hogy Tímea nehezen összegründolt fánküzletének üvegét betörték. Hajdú Péter kegyetlen vehemenciával emelt szót az ügyben.

Mi is megírtuk, hogy kedden támadás érte Vajna Tímea üzletét. A híresség értetlenül állt a helyzet előtt, azt írta, majd egy év munkájába került megnyitni az üzletet, posztját pedig enyhén fenyegetően zárja, miszerint a kamera felvette a tettest. Itt az eredeti bejegyzés:

Hajdú Péter vagyok, kellemes napot!

Egy üzlet megrongálása nyilvánvalóan nem szép cselekedet, ezt az általános igazságot pedig Hajdú Péter is felfedezte. Óvó és erős, amolyan idősebb testvérként kelt a vélhetően szomorú és csalódott Vajna Tímea védelmére, távolról kerülve a sokak által helytelenül Jézusnak tartott mondást, miszerint “ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel”. Hajdú ugyanis azt írja, hogy “…törjön el a keze annak, aki ilyet tesz…”

Hajdú Péter: törjön el a karja annak, aki...

Tobzódik a jóság

Hajdú posztjára számos követője felfigyelt, egyesek konkrét nyalásnak tekintik a védelmező szerepkört, mivel úgy vélik, hogy a TV2-től augusztusban az ATV-hez igazolt műsorvezető szeretne visszakeveredni az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó csatornához. Ezt például így írta le egy férfi:

 

Kell a seggnyalás, hátha visszakerül a büdös bunkó a tv2 csatornára.

Az úr véleménye szembetűnő, kisebb vitát generált – jó páran egyetértenek vele.

A magyar filmtörténet egyik leghíresebb kirakatbetörős jelenete Szomjas György 1992-es kultfilmjéhez, a Roncsfilmhez köthető.

Most mi lesz Vajna Tímeával?

(címlapkép: Hajdú Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top