Sztárok

Hajdú Péter visszaszólt Havas Henriknek

Nem kellett sokat várni, hogy az ATV-hez igazolt Hajdú visszacsapjon az őt kritizáló Havas Henriknek. A producer riporterhez intézett válasza a cikkben olvasható.

Havas Henrik elég erős kritikával élt Hajdú Péterrel szemben, nyilatkozatában lefektette, hogy Hajdú mihez nem ért. Mutatjuk: “Most már mindketten az ATV-nél vagyunk, csak jót mondhatok Hajdúról. Minden műsornak drukkolok, különösen az övének. Kedvelem őt, mint magánember, de amikor képernyőn látom, idegesít. Voltam nála vendég, úgy tud nézni interjú előtt, mintha meg akarna halni, vagy mint akit akasztani visznek. Félelem van a szemében! Szerintem földrengéskor néznek így az emberek. Úgy látom, ő egyszerre szerkesztő, producer, riporter. Ebből valamit el kéne hagynia! Például a riporterkedést, mert Hajdú két dologhoz nem ért: ehhez és a nőkhöz! Inkább maradjon a pénznél!” – mondta Havas a Borsnak.

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy Hajdú ezt nem hagyja szó nélkül. Mutatjuk azt is:

Hajdúnak a nézettségi adatokat tekintve igaza van, de könnyebb dolga van, hogy magasabb számokat érjen el, hiszen ő bulvárműsort, Havas pedig közéleti témájú műsort vezet.

Hajdú Péter visszaszólt Havas Henriknek

Havas Henrik idén még nekik mondta meg a magáét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top