nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Medveczky Ilona súlyos gondokkal küzd

Medveczky Ilona súlyos gondokkal küzd

Egészségügyi problémáin túl még egy lábatlani nő is bejelentkezett nála, és azt állítja, hogy a húga. Medveczky Ilona olyan megtörten nyilatkozott az életéről, ahogy eddig még sosem láthattuk az eddig alapvetően életvidám színpadi dívát.
NLCafé
f Ajánlom

Teljesen nyilvánvaló, hogy az ember rühell magánéleti, illetve egészségügyi problémákkal szembe keveredni, Medveczky Ilonának pedig most bőven kijutott ezekből. Soroljuk:

  • Egy: törött csuklója rosszul forrt össze, ezért a csont nyomja az idegeket. A megoldás: szét kell törni a csuklóját, a beavatkozásra hamarosan kap időpontot a kézsebésztől. A művésznő imád kertészkedni, a fájdalom roppantul zavarja, mivel éppen őszi “betakarítás” van. Medvezcky Ilonát akkor érte baleset, amikor éppen egy nagy pálmát ültetett át.
  • Kettő: eltűnt a rokkant parkolókártyája. 2015. december 2-án lopták el, és most kapott csak újat. 
  • Három: Medveczky állítja, hogy bejelentkezett nála egy lábatlani nő, és azt mondja, hogy a húga. A táncosnő szerint az apja sosem lépett félre, és egyébként azt ajánlja a nőnek, hogy végeztessen el egy DNS-tesztet, azt vessék össze az ő Amerikában hagyott tesztjével, és akkor kiderül a turpisság.
  • Négy: a táncos múltnak köszönhetően Medveczky Ilona gerince tropára ment, azt mondja, a Szombat esti lázra készülve egyszer úgy esett el, hogy a gerince három helyen megroppant, sőt állítja: anno tíz centivel magasabb volt.

Medveczkyt a történtek megviselik, de azt mondja, majd minden megoldóik. Hosszas nyilatkozatát egy, a táncosok körében kedvelt pársorossal zárja:

“Kegyetlen zsarnok, önző tánc,

egy élet az ára, mit százszor megbánsz.

Szerelmek, gyermek vagy egy társ, aki holnap is vár,

a táncosnak ebből semmi sem jár.

Mégis, ha megkérdezik, mi volt életemben a legszebb románc, a válaszom: a tánc.”

Drámai hangvételben mindez a videóban látható, hallható:

Medveczky Ilona végakaratáról itt olvashatsz.

Megosztás Facebookon