Sztárok

Szívszorító: Celine Dion az új szerelemről mesél

Amióta Celine Dion elvesztette a férjét, csak ritkán szólalt meg, ezért is különleges a CBS-interjú, amelyben az énekesnő az új életéről mesélt. Bár ő nem sírta el magát, mégis megható hallgatni.

A rajongók együtt sírtak az énekesnővel, amikor megjelentek a képek René Angelil virrasztásáról, de azóta szinte minden interjúnál könnybe lábadt az emberek szeme. Ahogyan Celine Dion Las Vegasban beszélt az elhunyt szerelméről, az mindent elárult a kettőjük kapcsolatáról. A showbiznisz egyik legszebb szerelmi története volt az övék, ahogyan Celine Dion most a CBS-interjúban fogalmazott: ők egyek voltak és most is azok. 

“Mielőtt elhunyt, az nagyon nehéz volt mindannyiunknak. Látni, ahogy életem férfija minden nap meghal egy kicsit, különösen fájó volt nekem. Amikor elment, az egyfajta megkönnyebbülést hozott, hogy a férfi, akit szerettem, az egyetlen férfi, akit valaha megcsókoltam, jó helyen van. Megérdemli, hogy ne szenvedjen.”

Ahogy a riporter, úgy mi is megdöbbentünk, amikor Celine Dion arról beszélt, sosem csókolt más férfit egész életemben, csak a férjét. És bár még nem időszerű, de felmerül a kérdés: ez változik-e valaha? Mint kiderült, az új szerelem egyelőre betölti az űrt.

Szívszorító: Celine Dion az új szerelemről mesél

“Most nem remélem, hogy jöhet más. Szeretek. Szeretem a férjemet, még mindig szerelmes vagyok a férjembe. És ott van a gyerekeim szeretete, ott van a rajongóim szeretete, szeretem azokat, akikkel együtt dolgozom, szóval az életemből nem hiányzik a szerelem, a szeretet. Mai napig a férjemmel fekszem, velem van, amikor a színpadra megyek, még mindig házasok vagyunk.”

A teljes videót megnézheted, amelyből az is látszik, hogyan telik Dion átlagos hétköznapja Las Vegasban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top