Sztárok

Ezért nem hívta meg Szabó Zsófi Hajdú Pétert az esküvőre

Hajdú Péter egyébként is Monacóban tárgyalt az esküvő napján, de a vendéglistán nem is szerepelt a neve.

Az, hogy Sarka Kata és a gyerekei ott voltak Szabó Zsófi és a párja, Kis Zsolt esküvőjén, nem titok. Sarka Kata közösségi oldalain több fotót is posztolt a gyönyörű helyszínről, és természetesen a főszereplőkről. Itt például a kis Noncsi öleli a gyönyörű menyasszonyt:

Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiának feladata is volt Szabó Zsófiék esküvőjén, amitől egy kicsit megszeppent Dávidka, akinek egyébként Szabó Zsófi a keresztanyja. Hajdú Péter viszont hiányzott az összes fotóról, ugyanis nem volt meghívva az év esküvőjére.

“Katát hívta meg, amivel nincs is baj, hiszen az ő barátnője, nem az enyém. A feleségem pedig nyilván nem velem ment, a gyerekeket és a szüleit vitte. Egyébként sem értem rá, mert éppen Monacóban voltam egy előre lekötött üzleti megbeszélésen” – mondta el Hajdú Péter a Blikknek.

 A műsorvezető-producer azt is elmondta, hogy sohasem voltak különösen mélyebb barátságban Szabó Zsófival, nem fog az ifjú párral összejárni, de sok boldogságot kíván nekik.

Szabó Zsófi pedig azt mondta, hogy öt évig a legjobb barátok voltak, az utóbbi egy évben pedig már nem olyan szoros  a kapcsolatuk, viszont előtte Péter nagyon sokat segített neki, akár abban is, hogyan nyilatkozzon a sajtónak.

Egy Hal a tortán adás 2013-ból. Forrás: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu
Egy Hal a tortán-adás 2013-ból. Forrás: Smagpictures.com/TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top