Sztárok

Tóth Vera ezért került támadások kereszttüzébe

Tóth Vera telt nőként sokak példaképe volt. Amióta az énekesnő lefogyott, sokan elvesztették legfőbb támaszukat – írja a Bors.

Tóth Vera a  Borsnak elárulta, a gyorsan jött fogyását nemcsak neki volt nehéz feldolgoznia lelkileg, rajongói között is sokan akadtak, akiknek a véleménye alaposan megváltozott emiatt. “Nagyon sokan voltak a rajongóim között, akik hasonló súlyproblémákkal küzdöttek, mint én. Én voltam a példaképük, aki mögé ők is elbújhattak. Most, hogy harminckét kilót fogytam már, ez a kép összeomlott rólam. Sokan csalódottak, és piszkálnak, bántanak emiatt. Érdekes a pszichológiája ennek. Egyik hónapról a másikra kellett új életet kezdenem. Amit addig szerettem, azt hirtelen már nem kívántam. Sőt hetekig csak krémleveseket ettem, később kezdhettem szilárdabb ételeket fogyasztani. A ruhatáramat eleinte kéthetente cserélni kellett. Most már csak havonta, pszichésen is megviseli az embert ez a nagy változás” – mondta Tóth Vera.

Tóth Vera ezért került támadások kereszttüzébe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top