nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ma 74 éves a Mosolyrend Lovagja, Halász Judit

Ma 74 éves a Mosolyrend Lovagja, Halász Judit

Képtelenség lenne mindent felsorolni, amiért Halász Juditot szeretjük, de a mosolyát és azt a képességét, hogy bárkinek mosolyt tud csalni az arcára, biztosan megemlítenénk.
NLCafé
f Ajánlom

Mindezt pedig annak idején a gyerekek maguk is észrevették. Halász Judit volt az első magyar, akit a Mosolyrend Lovagjának választottak a gyerekek. A nemzetközi kitüntetés azért is jelent sokat a díjazottaknak, mert bár felnőttek kapják, maguk a gyerekek szavazzák meg azoknak, akik szerintük kiemelkedő módon szeretik a gyerekeket, gondoskodnak róluk, és segítik őket. 

Ma 74 éves a Mosolyrend Lovagja, Halász Judit

Számomra Halász Judit az, aki ma 74 évesen is ugyanolyan aktívnak és vidámnak tűnik, mint ahogyan a gyerekkori emlékeimben él. Tudom, hogy a Helikoffer óta sok idő eltelt, de ahogyan annak idején, úgy most is vele énekeljük a  boldog születésnapot a családi tortavágásokkor. 

Persze, tudom, hogy volt az autóbalesete, amiből csodával határos módon felépült, aztán négy évvel később mellrákot diagnosztizáltak nála, de Halász Juditról mégis mindig a derű, a harmónia és a nyugalom jut eszébe a legtöbbünknek.

fotó: RTL Klub/ Reggeli
fotó: RTL Klub/ Reggeli

Nem is csoda, hiszen így beszél a világról:  “Én a magam részéről fantasztikusan érdekesnek találom a világot, hiszen ép ésszel fel sem fogható kincseket rejt, amelyeknek – szerencsés esetben is – csupán töredékét láthatjuk életünk során. Majd pedig ezek és a minket körülvevő dolgok segítségével kialakíthatjuk magunknak azt a világképet, amelyben szívesen létezünk.”

7 Fotó megtekintése

Halász Judit

Bálint András és Halász Judit a Szerelmesfilm c. alkotásban (1970)
Még több +
Keleti Éva fotója 1975-ből
Még több +
Koncz Zsuzsa és Halász Judit az Egy esős vasárnap című film forgatásán találkoztak először. Judit másodéves főiskolás volt, Zsuzsa pedig mint Ki Mit Tud? győztes önmagát alakította. Azóta jóban-rosszban egymás mellett állnak. (Fotó: Mohos Angéla)
Még több +
Halász Judit kezében aranylemezével (Fotó: Fábián Olga)
Még több +
Kern András és Halász Judit a Vígszínház egyik találkozóján (Fotó: Nagy Zoltán)
Még több +
Halász Judit a 2013-as Vígnapon (Fotó: Szabolcs László)
Még több +
Halász Judit koncert 2008-ból
Még több +

Az élet iránti szeretete abból is látszik, amilyen lelkesen mesél a mostani teendőiről, és kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen boldog születésnapja:

Megosztás Facebookon