Sztárok

VV Dina végre tiszta vizet öntött a pohárba

VV Dina hosszú ideig hallgatott, miután elvesztette a párbajt, és ki kellett költöznie a Való Világ-villából. De most végre megszólalt a pletykákkal kapcsolatban is.

A legutóbbi párbaj után VV Dinának kellett távoznia a Való Világból. Azóta már visszanézte az adásokat, leginkább az érdekelte, hogy VV Evelin és VV Zseraldin miket mondott róla, de nem lepődött meg…

VV Dina végre tiszta vizet öntött a pohárba

Mint elmondta, rossz volt látnia, hogy Lórit mennyire megviselte a kiesése.Sokat gondol rá, és még most is sír, ha azt kell látnia, hogy Lóri szenved. VV Dina beszélt az új pletykákról is, leszögezte, nincs semmi közte és Lóri testvére között, csak találkozni szeretett volna vele, amit meg is tett, és az Instagramon is posztolt róla:

 A volt barátjával még mindig nem beszélt a kiesése óta. Nem menekül előle, de azt gondolja, hogy ez nem telefontéma, és mivel ő most Pesten van, még nem volt idejük személyesen találkozni. Egyébként nem akarta megbántani.

 Még több Való Világ az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top