Sztárok

Durván megsértették VV Zsoltit

VV Zsoltit durván piszkálni kezdték Tivyék, a kiváltó ok pedig Zsolti súlya volt. Próbálta könnyedén venni a beszólásokat, de nem igazán sikerült neki...

Tivy azzal kezdte a cukkolást, hogy az a férfias, ha valaki pocakos. A női nemi szervről semmit sem tudó VV Zsolti ekkor még jól tűrte, remekül visszavágott. “Ez az, amit le lehet dobni magadról – mutatott a hasára –, a jellemedet pedig nem” – fejezte be a mondatot.

Durván megsértették VV Zsoltit

A helyzet azonban fokozódott, és  VV Zsolti láthatóan egyre nehezebben viselte a folyamatosan durvuló beszólásokat, például hogy azért nem szerepelhetett volna a Pál utcai fiúkban, mert a gittet is megette volna rágás helyet. Az arca egyre jobban komorodott, amíg a többiek nevettek.

Durván megsértették VV Zsoltit

Zsolti kitért rá, hogy miért érinti érzékenyen a téma, ő régen valóban kövér volt. 105 kilóról fogyott 85-re, de mivel a villában felszedett egy kis pluszt, most 89-90 kiló  körül lehet a súlya. Ez nem olyan sok, ezért nem érti a heccelés okát. A Való Világ lakói persze ezt a történetet sem hagyták szó nélkül, szerintük, ha így folytatja a játék végére most is eléri a 105-öt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top