Sztárok

Dér Henit lesmárolta egy leguán

Pikáns részleteket tudhattunk meg Dér Heni legújabb klipjének forgatásával és a magánéletével kapcsolatban is. Hogy is volt az a csók a leguánnal?

A szexi táncot lejtó Dér Heni a legújabb klipjének forgatásáról mesélt a FEM3 Caféban, elmondta, hogy nem akarta, hogy az új klip is a szerelemről szóljon, és hogy imádta a kubai hangulatú videót. De a forgatás alatt azért akadtak nehézségei is. Például, amikor közelebbi kapcsolatba kellett kerülnie egy leguánnal.

A leguán ugyanis fontos szereplője a klipnek, a bájait neccel takaró Dér Heni pedig természetesen még fontosabb, a rendező éppen ezért szerette volna, hogy együtt is legyenek láthatóak. “Egész nap próbáltam megbarátkozni vele. Jimmy kitalálta, hogy a nap végén legyen még egy olyan jelenet, amikor a leguán ott van a vállamon… Elengedtem magam, el tudtam vonatkoztatni attól, hogy most ott van a vállamon a kisállat, mert ő teljesen jámbor, csak nem olyan szép. Ő is elég jól belejött, mert volt egy olyan rész, amikor arra figyeltem, hogy a nyelvét már átdugta a számba. Tehát tényleg megtörtént az a nyelves csók…” – mesélte Dér Heni.

Dér Henit lesmárolta egy leguán

A leguános sztori után a műsorvezetők természetesen a magánéletéről is faggatták Dér Henit, aki azt mondta, az a tapasztalata, hogy amikor pörög a karrier, akkor a magánélet általában romokban hever…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top