Sztárok

Nem házasodnak a celebnők, amíg az azonos neműeknek nem lehet

Az ausztrál színésznő, aki a Wall Street farkasával robbant be a köztudatba, egy hétvégi talkshow-ban támogatásáról biztosította Kylie Minogue-ot és vőlegényét, akik addig nem mondják ki a boldogító igent, amíg ez nem válik lehetségessé mindenki számára.

A 26 éves Margot Robbie múlt hét végén a Saturday Night Live című műsor vendége volt. A 42. évadát kezdő komédiashow-ban jellemzően az ökörködésre kerül a hangsúly, azonban Robbie egy kis komolyságot is csempészett az adásba.

A színésznő, akit idén az Öngyilkos osztag című filmben láthattak a mozirajongók, az egyik jelenetben egy fekete pólót viselt, amelyen a “Say I Do Down Under” (mondj igent Ausztráliában) felirat volt látható, illetve az ország szivárványszínekben pompázó térképe.

Bár Robbie a műsorban konkrétan nem beszélt a pólóról, felhívta a figyelmet a brit színész, Joshua Sasse a napokban indult kampányára, amellyel az azonos neműek házasságát tiltó rendelkezések ellen tiltakozik. A színész nemrégiben kérte meg Kylie Minogue kezét.

“Sokkot kaptam, amikor megtudtam, hogy az azonos neműek házassága Ausztráliában még mindig illegális – írta Sasse a kampány weboldalán. – Számos akadályt kell leküzdeni, hogy az alkotmánymódosítás megtörténhessen, de talán most vagyunk a legközelebb ahhoz, hogy ezt a változást elérjük.”

Sasse azt is bejelentette, hogy a pár elhalasztja a nyárra tervezett esküvőjét, egészen addig, amíg Ausztrália nem engedélyezi az azonos neműek házasságát.

“Miért lennénk mi előrébb valóak, mint bárki más? – tette fel a kérdést a Sunrise-nak nyilatkozva a brit színész. – Ez nem helyes, és valamit tenni kellene már ezzel kapcsolatban!”

A Say I Do Down Under kampánya mindössze négy nappal korábban indult, de Margot Robbie mellett már számos híresség kiállt az azonos neműek jogaiért.

További cikkek az azonos neműek házasságáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top