Sztárok

Visszavágtak a kommentelőknek a Star Academysek

Hogyan lehet jól reagálni a nézők gyilkos kommentjeire? A Star Academy résztvevői remekül oldották meg, egyszerre elegánsan és viccesen...

A kommentelőkkel nagyon el tud szaladni a ló, hiszen arc és név nélkül véleményezhetnek bárkit vagy bármit. A Star Academy játékosai ráadásul eddig nem is reagálhattak a dicsérő vagy éppen sértő üzenetekre. Most azonban kézhez kaptak egy csokornyi durva kommentet.

Visszavágtak a kommentelőknek a Star Academysek

Azt mondjuk sajnos nem láthattuk, mit szóltak, amikor először olvasták őket. Kíváncsiak lettünk volna a reakciókra, hiszen nekik nagyon furcsa lehetnek ezek a visszajelzések, mert régóta elvannak szeparálva a külvilágtól, ráadásul hirtelen lettek szélesebb körben ismertek, miután bekerültek a Star Academybe.

Visszavágtak a kommentelőknek a Star Academysek

Minden esetre válaszként humoros kisfilmeket forgattak, így reagáltak a pusztító kommentekre, amelyekben többek között szó esett Alexa formátlan lábairól, arról, hogy Adriánt jobban énekli a szex, mint az éneklés, és Arnold érthetetlen beszédéről is… Nézd meg te is a kisfilmeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top