Sztárok

Pumped Gabóval erősít az RTL Klub

Mivel a Nyerő Párosban nagyon megkedvelték a nézők Pumped Gabót és szerelmét, Sebestyén Ágit, az RTL Klub komolyan tervez a szerelmespárral – értesült a Bors.

Pumped Gabó és párja, Sebestyén Ági könnyek között távozott a Nyerő Párosból, de úgy tűnik, nem végleg búcsúztak az RTL Klub képernyőjéről. A Bors információi szerint a csatorna komolyan tervez velük. “Gábort és Ágit a celebpárok, a műsorkészítők és – ami ennél is fontosabb – a nézők is megkedvelték. Már a műsor alatt felmerült a producerek fejében, hogy erre a jövőben is építhetnének, így most két műsorral kapcsolatban is felmerült a nevük. Egy valóságshow-ról és egy másik, több más hírességgel közösen forgó műsorról van szó, és ha jól tudom, már zajlanak is az előkészítő tárgyalások” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. A lap értesüléseit sem Pumped Gabó, sem pedig az RTL Klub nem erősítette meg.

Pumped Gabóval erősít az RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top