Sztárok

Nyári Dia a Roxfortba készül

Nem tudtuk, de úgy tűnik, hogy Nyári Dia nagy Harry Potter-rajongó. Úgy döntött, ellátogat a Roxfortba. A 9 és 3/4-ik vágányig már el is jutott...

Nyári Dia jelenleg Londonban van, és ellátogatott a King’s Crossra is, ami a város egyik nagy pályaudvara, és a Harry Potter könyvekben és filmekben is is szerepelt, ugyanis  innen utaztak a varázslótanoncok a Roxfortba. Persze csak azután, hogy átmentek a falon a 9. és a 10. vágány között…

A King’s Cross pályaudvaron van egy nagy Harry Potter bolt, különböző szuvenírekkel, ehhez kapcsolódóan pedig felállították a 9 és 3/4-ik vágányt is, hogy a rajongók egy kicsit beleképzelhessék magukat Harryék helyébe, és fényképezkedhessenek. Itt járt most a Barátok közt sztárja is, és meg is osztotta a varázslatos fotóját:

⚡️#harrypotter #platform9&3/4

Nyári Diána (@nyaridia) által közzétett fénykép,

 Nyári Dia egyébként szemlátomást nagyon jól érzi magát a kiruccanáson. Nem is csoda, hiszen London gyönyörű. Mint ahogy a Facebookon is írta: nem lehet betelni vele. Egyetértünk, és várjuk a további képeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top