Sztárok

Cate Blanchett ragyogó dekoltázst villantott

Ha a világ legdrágább ruhájáról beszélünk, akkor sem biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését. Cate Blanchett ruhája is ez a kategória, de az vitathatatlan, hogy a dekoltázsa ragyogó ebben a szettben.

Múlt héten mutatta be a Gucci ezt a ruhát, és Cate Blanchett máris ezt viselte a londoni IWC-gálán, amit egyesek nem győztek dicsérni, mások viszont kifejezetten rossz választásnak tartottak. 

Ha már ennyire megosztó ez a dressz, akkor vessünk rá egy pillantást. 

Cate Blanchett ragyogó dekoltázst villantott

Az elmúlt években Cate Blanchett több elismerést söpört be, mint huszonévvel ezelőtt, igazi divatikonná vált, akit imádnak öltöztetni a neves cégek. A mostani ruhában is ragyogó a dekoltázsa, de a kritikák között szerepel, hogy a fodor nem kellene, másokat pedig inkább a piros öv zavar, de nagyjából minden más rendben. Az viszont biztos, hogy Blanchett tudja viselni az ilyen típusú egyedi darabokat.

Cate Blanchett ragyogó dekoltázst villantott

Akár a legképtelenebb szabású ruhákról van szó, akár az egyedi vonalvezetésről, Cate Blanchette a divatban kísérletező, és ahogy a szakemberek mondják, az alkata és a mozgása is olyan, ami öröm öltöztetni. Például néhány hónapja ez a cucc volt rajta, amit lássunk be, kevesen vehetnének fel úgy, hogy még meg is dicsérjék a választását.

Cate Blanchett ragyogó dekoltázst villantott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top