Sztárok

Ben Stiller: prosztatarákom volt, de a szex megy

Először beszélt Ben Stiller élete legnehezebb időszakáról, mert úgy érzi, fontos, hogy a betegségekkel szembenézzünk. Az ő küzdelme pedig reményei szerint erőt ad majd másoknak.

Howard Stern régi jó barátja Ben Stillernek, ezért pontosan tudta, hogy milyen komoly betegséggel diagnosztizálták a színészt. 

Ben Stiller: prosztatarákkal műtőttek

“Prosztata rákom volt – kezdte Stiller, aki két évvel ezelőtt kapta a lesújtó hírt, akkor 48 éves volt. – Amikor megkaptam a diagnózist, az abban a pillanatban megállított mindent az életemben, nem tudtam, mi lesz, féltem. Nem tudsz tervezni, mert nem tudod, mi történik majd.”

Ben Stiller orvosa is megszólalt, aki műtétre buzdította a színészt. A laparoszkópos beavatkozás óta a sztár fél évente jár kontrollra és az eredményei kiválóak, jelenleg nincs rákos sejt a szervezetében.

Ben Stiller: prosztatarákkal műtőttek

“Bennél a rák egy közepesen agresszív fajtáját diagnosztizáltuk, a kezelést pedig minden esetben a beteghez igazítjuk, számít az életkor, az egészségi állapot, és a rák fajtája is” – mondta a doktor.

A színész azért vállalkozott arra, hogy a betegségéről beszéljen, mert úgy érzi, ezzel erőt ad és arra szeretne buzdítani mindenkit, hogy rendszeresen teszteltesse magát, mert így nála is időben vették észre a betegséget. 

Howard Stern arra is rákérdezett, hogy a szexuális élete mennyiben változott a sztárnak a betegség óta.  “Sem vizelési sem pedig szexuális gondjaim nincsenek. Amikor az első erekcióm volt a műtét után, mind örültünk. Ez a műtét utáni este volt.”

Az orvos hozzátette viccesen, hogy ez nem tipikus. “De tudják, ő egy híres filmsztár, nála minden más.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top