Sztárok

Nádai Anikó új párja Dombóvári István

Végre valóban egymás mellé sodorta az élet Nádai Anikót és Dombóvári Istvánt. Egy különleges eseményre készülnek közösen, és mindketten nagyon boldogok.

A nagy eseményre való tekintettel a páros interjút is adott, amiben Dombóvári István elmondta, hogy amikor felröppent az a pletyka, hogy Nádai Anikó és ő vezetik majd az X-Faktort, nagyon készült. Úgyhogy most, hogy tényleg együtt vezethetnek műsort, nagy álma vált valóra. Nádai Anikó és Dombóvári István lesznek ugyanis a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gálájának műsorvezetői.

 Dombóvári István azt is elárulta, hogy ő Balázs Palit tartja a legesélyesebbnek a díjra. Mesélt arról is, hogy közös képük is készült, ami számára azért volt fontos, hogy összecserélhesse az arcukat, és láthassa magát nagy hajjal. Erre mi is kíváncsiak lettünk, és megkerestük a fotót, ami valóban nem mindennapi:

Balázs Pali mellett egyébként a jelöltek között van többek között Nótár Mary, Suzy, Kis Grófo és ÉNB Lali is. A Muzsika TV jelöltjeire itt lehet szavazni öt különböző kategóriában. A díjátadó gála október 8-án lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top