Sztárok

Jennifer Lopez mély dekoltázst villant

Anno mindennaposnak számított, ma már inkább a ritka alkalmak egyikének tekinthető, amikor Jennifer Lopez a színpadon kívül mutogatja a bájait. Most megtette.

Amikor a kilencvenes években befutott, többet beszéltek Jennifer Lopez fenekéről, mint a színészi vagy énekesnői kvalitásairól. Az azóta eltelt éveket tekintve teljesen nyilvánvaló, hogy a magánélete miatt többet szerepelt a bulvárlapok címoldalán, mint a lemezei okán a zenei magazinok kritika rovatában. Na persze tett is róla, hogy a magánéletével foglalkozzanak, 2011-ben például kétgyerekes anyaként jött össze egy nála 18 évvel fiatalabb fiúval. A románc egész meglepő módon öt évig elketyegett, de augusztusban Jennifer Lopez végül kiadta Casper Smart útját.

Az énekesnő éppen 47 éves, és manapság csak a koncertjein mutogatja a bájait, ezért meglepően hat, amikor kivételt tesz. Most tett. Ott a dekoltázsa:

Ok good night…✨

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

Régen is ott volt:

http://dailyactress.tumblr.com/post/142225668371/jennifer-lopez-for-joe-pugliese-2015

 Tyihá.

http://rayfizzio.tumblr.com/post/138311726896

Ezzel a ruhával bevonult a történelembe:

http://90shiphopraprnb.tumblr.com/post/139162547584

Áprilisban Jennifer Lopez lealázta volt férjét, Marc Anthonyt.

(címlapkép: Lopez Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top