Sztárok

Azurák Csaba megalázó helyzetbe került

Azurák Csaba elmesélte ifjúkora egyik legmegalázóbb, mégis legkomikusabb élményét. Szerintünk a szituáció egy vígjátékba is simán beleillene.

Volt már olyan, hogy valaki megsemmisítően lerázott egy buliban? – hangzott el a kérdés Várkonyi Andrea műsorában. Azurák Csaba válasza bizony igen volt, és rögtön el is mesélte a történetet. Egy bulin meglepő és megalázó választ kapott egy ártatlan kérdésre.

Azurák Csaba megalázó helyzetbe került

A történet ahhoz az időszakhoz köthető, amikor Azurák Csaba még a csajozós korszakát élte. A szituációt magunk elé képzelve úgy érezzük megállná a helyét egy jobb vígjátékban is, ahol helyet kap néhány fiatal srác kudarca.  A riporter egy egyetemi klubban a bárpultnál ácsorgott a kollégáival, amikor felkeltette az érdeklődésüket két pezsgőző lány. Már csak azért is, mert az ára miatt a pezsgő igazán ritka italnak számított az ilyen bulikon. Azurák Csaba gondolta, megkérdezi, mit ünnepelnek, a gondolatot tett követte, de a válasz csak ennyi volt: Tipli!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top