Sztárok

Szerednyey Béla nem rejti véka alá véleményét

Szerednyey Béla kétszer nősült, több darabban is boncolgatta, mi a szerelem, hogyan működik a házasság, és a véleményét nem is rejti véka alá – írja a Bors.

Szerednyey Béla szerint a nők is tehetnek arról, ha a férfiak néha letévednek az erkölcs útjáról – írja a Bors. “Egy nő abban a pillanatban feláll, amikor megtudja a férfitól, hogy nős, és dacára a legkitartóbb ostromnak faképnél hagyja, akkor nincs megcsalás. Soha többé nem találkoznak. De ilyen általában nincs! A nő is meg akarja szerezni az imádott férfit, el akarja hódítani, sőt később kizárólagos jogot is formálna rá! Így aztán legtöbbször a férfi a szenvedő fél, aki persze nem tud dönteni ebben a helyzetben, és így egyre jobban szorul a nyakán a hurok.”

Szerednyey Béla nem rejti véka alá véleményét

“Kérem a hölgyeket, hogy inkább a kapcsolat elején vegyék fel azt a bizonyos nadrágot, amit ké­sőbb oly hőn áhítanak hordani, és keményen vessenek véget a flörtnek, ha nem szabad a pálya! Higgyék el, önök az okosabbak, időt spórolnak vele, és nem teszik tönkre három ember életét… a gyerekekről nem is beszélve!” – szólt a nőkhöz Szerednyey Béla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top