Sztárok

De cuki Sebestyén Balázs kisfia, Noel

Kasza Tibor is kisebb hírverést csapott Sebestyén Balázs épülő Facebook-oldalának, és most újabb fogadást kötöttek. Miközben beszéltek, az RTL műsorvezetőjének kisfia, Noel is adásba került.

Egy kis visszatekintés, mielőtt megmutatjuk a kis Noelt.

Az egész még azzal kezdődött, hogy Vadon Jani és Sebestyén Balázs kötött egy fogadást: az RTL műsorvezetője regisztrál a Facebookra, és ha nem éri el a 250 ezer követőt novemberig, akkor törölheti magát a közösségi oldalról.

Kasza Tibor is beszállt a sztoriba, és saját rajongóit is mozgósította: ha 40.000 új követő like-olja a hétvégén Sebestyén Balázs Facebook-oldalát, kapnak tőle egy exkluzív félmeztelen csücsörítős szelfit, ha 50.000 akkor széthúzott farpofákkal végigfut az Andrássy úton. 

Október elsején Sebestyén Balázs már ezt posztolta az oldalán. 

A jelek szerint a könyörgés csak olaj volt a tűzre:

Kasza Tibor egy élő bejelentkezésben hívta fel Balázst, hogy új fogadást ajánljon: menjen el hozzá főzni, és üljön be a Kasza taxiba. A korábbi fogadáshoz képest ez egy baráti ajánlat volt. De ami irtó aranyos volt, az az, amikor Sebestyén Balázs kisfia, Noel a műsorvezető  és Kasza Tibi beszélgetésébe “beleszólt”. 

De cuki Sebestyén Balázs kisfia, Noel

Balázs egy kis teret hagyott a fiának. 

De cuki Sebestyén Balázs kisfia, Noel

Mielőtt Viki elvitte a kis Noelt, hogy a műsorvezető nyugodtan beszélhessen. Nagyon cuki Sebestyén Balázs kisfia, ezt leszögezhetjük. 

De cuki Sebestyén Balázs kisfia, Noel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top