Sztárok

A Konyhafőnök versenyzője kiköpött Szulejmán-sztár

Sasszemű Szulejmán-rajongó ismerősöm szúrta ki, hogy a Konyhafőnök mai adásában bemutatkozó új séf akár a népszerű török sorozatban is lehetne dublőr.

Az új évadban pörgősen mennek a dolgok, és izgalmas karakterek mutatkoztak be az első három héten a Konyhafőnökben. Ahogy az RTL Klub oldalán megjelent, most Dávid, Reni, Ramon, Roland, Kamilla és Long próbálnak majd bizonyítani és eleget tenni az idei évad és az új zsűri elvárásainak. 

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ahogy írtam, az egyik versenyző, nevezetesen Ramon, a Szulejmán-rajongó ismerősöm szerint megszólalásig hasonlít Kapudan pasára.

A Konyhafőnök versenyző kiköpött Szulejmán sztár

Ramon az ízek bolondjának tartja magát, éppen ezért a jövőjében mindenképp ott szerepel a főzés. Szeretné összekötni a gasztronómia világát a különböző művészetekkel, így a tervei között szerepel, hogy szakács- és séfruhákat tervezzen.

fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Emellett nagy kalandor, rengeteg helyen járt már a világban: három hétig sétált például egyedül az El Caminón, sőt egyszer Indonéziába is elutazott motorozni. 

A Konyhafőnök versenyző kiköpött Szulejmán sztár

Azt, hogy a Konyhafőnök zsűrijének mi lesz Ramonról a véleménye, ma este megnézheted. Addig pedig itt egy kis ízelítő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top