Sztárok

György herceg ablaküveghez nyomott arcánál nem lesz ma cukibb

A királyi család Kanadába látogatott, és a cuki György herceg az édes kishúgával, Charlotte-tal viszi a show-t. Nézd meg a legújabb fotókat!

Már amikor landolt a királyi család Kanadában, nem lehetett senki másra figyelni, csak György hercegre. A repülőről kicsit megszeppent arccal szállt le, de úgy tűnik a szuper jó fej kanadai miniszterelnöknek, Justin Trudeau-nak sikerült jobb kedvre deríteni György herceget, amikor letérdelt mellé.

Na, és a videót, amikor György herceg és Charlotte hercegnő gyerekzsúron vettek részt, és olyan örömmel támadják meg a lufikat, mintha még életükben nem láttak volna egyet sem, láttátok?

 Ez pedig a legújabb fotó György hercegről, éppen a kanadai Victoriában a kis herceg érdeklődve nézi a kifutópályát, még az arcát is az ablaküveghez nyomja.

György herceg ablaküveghez nyomott arcánál nem lesz ma cukibb

És itt egy másik, ahol szintén nem tud szabadulni a repülőablaktól. A fülvédővel a fülén annyira aranyos György herceg persze anélkül is!

György herceg ablaküveghez nyomott arcánál nem lesz ma cukibb

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top