Sztárok

Star Academy: Ossó Balázs búcsúzott

Apró bakival indult útjára a Star Academy, és a műsoron ülő átok, úgy tűnik, folytatódik, hiszen a napi összefoglalók is megszűntek, így a nézők már csak a szombati élő show-ban láthatják a versenyzőket, akik hétről hétre fogyatkoznak. A műsortól ezúttal Ossó Balázs búcsúzott.

A Star Academy első adása egy apró bakival indult, hiszen az első élő show alatt megszólalt a tűzjelző. A hozzá fűzött reményeket végül nem váltotta be a tehetségkutató: a napi összefoglalók megszűnnek, így a nézők ezentúl csak szombatonként láthatják kedvenceiket. Annyi változás történik a Star Academyben, hogy az énekesek ezentúl az élő show-ban fogják megtudni, hogy veszélyzónába kerülnek vagy sem.

Ezen a héten Kertész Iván élvezett védettséget, a veszélyzónába pedig Bene Barbara és Kelemen Laci került. Hozzájuk csatlakozott Ossó Balázs. A védettséget pedig ezúttal Gór Nagy Erika szerezte. 

Végül a nézők úgy döntöttek, hogy Kelemen Laci folytassa a versenyt, a zsűri pedig Bene Barbarának adott még egy esélyt, Ossó Balázs búcsúzott a Star Academytől.

Star Academy: Ossó Balázs búcsúzott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top