Sztárok

Zoltán Erika zokogott a válóperes tárgyalásán

Bármennyire haragudott is az édesapjára egykor, amiért elvált az édesanyjától és magára hagyta őket, Zoltán Erika végül ugyanúgy járt, mint az apja: beleszeretett valakibe, és ezért a válás mellett döntött.

Zoltán Erikának mos is könnybe lábad a szeme, ha az édesapja szóba kerül. Ahogy a BEST magazinból kiderült, az énekesnő nehezen tudta neki megbocsátani, hogy annak idején külföldre ment, ahol végül beleszeretett egy másik nőbe, és új életet kezdett. 

Évtizedekig nem is volt igazi apa-lánya kapcsolatuk, de végül a sors fintoraként Zoltán Erika is egy hirtelen jött szerelem miatt döntött úgy: elhagyja az első férjét, Joós Istvánt.

“Én akartam válni, de a válóperünkön csak én zokogtam” – emlékezett vissza az énekesnő, aki azt is elmondta a BEST magazinnak, hogy Kátai Róbert hogyan csöppent az életébe, és miért döntött végül a válás mellett, ha annyira szerették egymást az első férjével.

Zoltán Erika zokogott a válóperes tárgyalásán

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top