Sztárok

24 kép az 52 éves Monica Bellucciról: a szexualitás nem kor kérdés

Monica Bellucci ma ünnepli az 52. születésnapját, a korát pedig nem is akarná titkolni. Szerinte a szexualitás és a szerelem nem korfüggő, hanem energia kérdése, neki pedig abból rengeteg van. Ez minden fotójáról sugárzik is.

“Szégyenlős vagyok. El tudják képzelni, milyen lennék, ha nem lennék szégyenlős?”  viccelődött Monica Bellucci korábban a San Sebastian Filmfesztiválon. A ma 52 éves olasz filmsztár hétköznapi szemmel persze, hogy nagyon merésznek tűnt, sőt néha bizony túl erotikusnak, amikor egy fotózás kedvéért hajlandó volt meztelenre vetkőzni, és csak egy kis sár takarta a testét.

De lássuk be, róla régebben is készíthetett bárki képet, abban volt valami erotikus. 

Megnézem
Összes kép (1)

A filmekben sem utasított vissza egy-egy sikamlós jelenetet, mert ahogy mondja, ez az élet része. 

via Giphy
via Giphy

Talán a belőle áradó szexuális vonzerő az, amiért 50 évesen megkapta az egyik James Bond-lány szerepét. Monica Bellucci nem fél a kritikáktól, mivel 13 éves korában kezdett modellkedni, hozzászokott a megjegyzésekhez. “Olyan nincs, hogy mindenkinek megfelelek, és ez nem is célom”  magyarázta egyszer. 

Ahogy a külsejét, úgy a magánéletét is rengeteg kritika érte. Amikor elvált az első férjétől, Claudio Bassótól, akkor éppen azért, hiszen, rajongtak a párosért. 

via oggisposi
via oggisposi
via oggisposi
via oggisposi

Aztán pedig azért, mert Bellucci elhagyta Vincent Casselt. Sokan nem is értették a döntését, hiszen úgy tűnt, náluk működik a nyitott házasság, és a két lányukkal boldog családként élnek. 

30 kép az 52 éves Monica Bellucciról: a szexualitás nem kor kérdés

Aztán jöttek a pletykák, miszerint Talman Ismailov rabolta el a sztár szívét. Sokak szerint nem volt jó csere.

30 kép az 52 éves Monica Bellucciról: a szexualitás nem kor kérdés

De bárhogyan is, azt még a legkritikusabbak is elismerik, hogy Monica Bellucci ízig-vérig NŐ, így nagy betűvel, aki nem kihasználja, hanem használja az adottságait. “A szexualitás és a szerelem nem kor kérdése, hanem a belőlünk áradó energiától függ”  magyarázta a titkát a színésznő. 

Hát, elég csak az elmúlt egy év képeit megnézni, hogy lássuk, ő nem veszített az energiájából, sőt! Nehéz lenne megmondani a korát, ha ő maga nem árulná el. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top