nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
24 kép az 52 éves Monica Bellucciról: a szexualitás nem kor kérdés

24 kép az 52 éves Monica Bellucciról: a szexualitás nem kor kérdés

Monica Bellucci ma ünnepli az 52. születésnapját, a korát pedig nem is akarná titkolni. Szerinte a szexualitás és a szerelem nem korfüggő, hanem energia kérdése, neki pedig abból rengeteg van. Ez minden fotójáról sugárzik is.
NLCafé
f Ajánlom

“Szégyenlős vagyok. El tudják képzelni, milyen lennék, ha nem lennék szégyenlős?”  viccelődött Monica Bellucci korábban a San Sebastian Filmfesztiválon. A ma 52 éves olasz filmsztár hétköznapi szemmel persze, hogy nagyon merésznek tűnt, sőt néha bizony túl erotikusnak, amikor egy fotózás kedvéért hajlandó volt meztelenre vetkőzni, és csak egy kis sár takarta a testét.

De lássuk be, róla régebben is készíthetett bárki képet, abban volt valami erotikus. 

4 Fotó megtekintése

Régi képek Monica Bellucciról

A filmekben sem utasított vissza egy-egy sikamlós jelenetet, mert ahogy mondja, ez az élet része. 

via Giphy
via Giphy

Talán a belőle áradó szexuális vonzerő az, amiért 50 évesen megkapta az egyik James Bond-lány szerepét. Monica Bellucci nem fél a kritikáktól, mivel 13 éves korában kezdett modellkedni, hozzászokott a megjegyzésekhez. “Olyan nincs, hogy mindenkinek megfelelek, és ez nem is célom”  magyarázta egyszer. 

Ahogy a külsejét, úgy a magánéletét is rengeteg kritika érte. Amikor elvált az első férjétől, Claudio Bassótól, akkor éppen azért, hiszen, rajongtak a párosért. 

via oggisposi
via oggisposi
via oggisposi
via oggisposi

Aztán pedig azért, mert Bellucci elhagyta Vincent Casselt. Sokan nem is értették a döntését, hiszen úgy tűnt, náluk működik a nyitott házasság, és a két lányukkal boldog családként élnek. 

30 kép az 52 éves Monica Bellucciról: a szexualitás nem kor kérdés

Aztán jöttek a pletykák, miszerint Talman Ismailov rabolta el a sztár szívét. Sokak szerint nem volt jó csere.

30 kép az 52 éves Monica Bellucciról: a szexualitás nem kor kérdés

De bárhogyan is, azt még a legkritikusabbak is elismerik, hogy Monica Bellucci ízig-vérig NŐ, így nagy betűvel, aki nem kihasználja, hanem használja az adottságait. “A szexualitás és a szerelem nem kor kérdése, hanem a belőlünk áradó energiától függ”  magyarázta a titkát a színésznő. 

Hát, elég csak az elmúlt egy év képeit megnézni, hogy lássuk, ő nem veszített az energiájából, sőt! Nehéz lenne megmondani a korát, ha ő maga nem árulná el. 

15 Fotó megtekintése

Monica Bellucci 52 éves - képek az elmúlt egy évéből

 

Megosztás Facebookon