Sztárok

ByeAlex: ittunk, szétestünk, ez látszik a klipben

Tudjuk, hogy eddig is voltak ByeAlex-rajongók, de az X-Faktornak köszönhetően talán még többen lesznek. És valószínű, hogy gyorsan terjed majd a neten a zenész új klipje.

Szubjektív vélemény, és leszögezem, hogy laikusként néztem, de nekem nagyon vicces volt nézni azt a kis kliprészletet, amit ByeAlex kitett az oldalára. Mielőtt bármit is mondanék, előbb jöjjön a kis videó.

Viccesnek, lendületesnek és szórakoztatónak tűnik, nagyjából 4-5 gifet máris tudnék belőle készíteni, pedig korábban nem éreztem ezt a fajta potenciát ByeAlexben (nyilván, nem is erre hajt, de csak mutatunk gyorsan kettőt). 

ByeAlex: ittunk, szétestünk, ez látszik a klipben
ByeAlex: ittunk, szétestünk, ez látszik a klipben

“Igen, ilyen lesz a klip, az én ötletem volt, vizuális szétcsúszást szerettem volna. A történet is ez: iszunk, szétesünk. Ez egy nem romantikus dal, arról szól, milyen, amikor az ember nekilendül szórakozni és ital is van a témában.”

ByeAlex: ittunk, szétestünk, ez látszik a klipben

ByeAlex az X-Faktor mentora, és bár lényegesen többet szerepel mostanában mindenhol, ő nem érzi úgy, hogy változott volna a közönsége. Hogy az RTL Klub tehetségkutatója mennyiben változtat majd rajta, még nem tudja. 

“Még nem ismerem a versenyzőket eléggé ahhoz, hogy azt mondhassam, inspirálnak engem. Az viszont biztos, hogy sokat tanulok a műsortól” – mesélte ByeAlex, akit zenekarával együtt Comet-díjra is jelöltek az idén a legjobb dal kategóriában.

Pofázok @gasparlaci -nak #xfaktor2016

JÓVANAKKOR (@byealexittvan) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top