Sztárok

Való Világ 8.: VV Mici pusztító mozgásával sokkolja a nézőket – videó

A Való Világ Micije szerdán lezakózott a kanapéról az éjszaka, a csütörtöki epizódban pedig úgy magára rántja táncolás közben az indiai vendégeket, hogy arról beszélnünk kell. Mutatnánk VV Mici akcióit.

VV Mici – akinek mellét már a zuhanyzóban taperolják lakótársai – mozgáskultúrája saját műsoridőt kíván, de legalábbis egy cikket, amelyben megemlékezünk róla.

A Való Világ Svájcot is megjárt, gyakran fejdísszel rohangáló szőke versenyzője, Mici, először Krisztián születésnapi bulija után csillogtatta meg, hogy mit képes produkálni a testével. Természetesen abban, hogy VV Micinek csak sokadik kísérlet után sikerült lemásznia  kanapéról, nagy szerepe volt az alkoholnak. Ez még a tegnapi adásban történt:

via GIPHY

VV Mici jókedve azonban töretlen – és gyanítható, hogy az alkohol sem hiánycikk a villában –, így a Való Világ frissen nyitott hoteljába beköltöző indiai vendégeket is sikerült magára húznia a lánynak. Íme egy kis ízelítő a csütörtök esti adásból.

via GIPHY

 Az alábbi videót küldenénk a Nagytétényi útra a villába:

 Olvass még a Való Világról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top