Sztárok

Király Linda minden idejét a születendő picinek szenteli

Bár Király Lindának vasárnap búcsúznia kellett a Sztárban sztárból, mégis elfoglaltak a napjai, például ultrahangvizsgálatra jár a családjával...

A Sztárban sztár legutóbbi kiesőjének öccse, Ben és felesége első gyermekét várja, a gyerekkori betegsége miatt szenvedő Király Linda pedig minden figyelmét a születendő picinek szenteli. Olyannyira, hogy szabályosan kiköveteli az öccsétől, hogy mindenről tudhasson, és szinte minden idejét a picinek szenteli. “Nemrég Ben és a felesége hazalátogattak, amíg Jessicát engedték repülni. Mivel én már nagyon várom, hogy nagynéni legyek, és a lehető legtöbbet szeretnék tudni a babáról, elmentem velük a vizsgálatra, hogy az ultrahangon én is láthassam, ahogy mozog. Nagyon cuki volt, ahogy ugrált. De azóta is percenként könyörgök a friss képekért, mindenről tudni akarok!” – mesélte a Blikknek Király Linda, aki maga is szeretne majd gyereket, de úgy gondolja, “előbb az esküvő, aztán a gyerek”, és saját bevallása szerint még az esküvő sem került előtérbe.

 

Király Linda minden idejét a születendő picinek szenteli

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top